Onze projecten

QPinch maakt het mogelijk om restwarmte om te zetten naar proceswarmte, dit door gebruik te maken van een chemisch proces. 50% van de restwarmte kan op die manier opnieuw ingezet worden in bedrijfsprocessen. De focus ligt op bedrijven die actief zijn in sectoren zoals de petrochemie en voeding.

Solergie heeft tot doel om gemeenschappen in ontwikkelingslanden die geen toegang hebben tot de elektriciteitsinfrastructuur te voorzien van betrouwbare, duurzame en betaalbare energie. Hiervoor ontwikkelden ze een modulair nano-grid dat elektriciteit kan opwekken voor 8 huishoudens.

Talenco ondersteunt met een multidisciplinaire aanpak industrieën die een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart van mens en planeet zoals farmacie, chemie, energie en voeding. Talenco levert expertise, kennis, tools en systemen op het vlak van ontwerp, bouw en onderhoud van installaties. Het dynamische team biedt zo antwoorden op industriële uitdagingen met oog voor innovatie en duurzaamheid.

Transfo.energy ondersteunt via haar SaaS platform bedrijven in de transitie naar een duurzaam, betaalbaar en geëlektrificeerd energieverbruik voor mobiliteit en gebouwen. Het complementaire team van experten begeleidt bedrijven in investeringsbeslissingen. Het platform optimaliseert het zelfverbruik van hernieuwbare energie en de uitwisseling met de marktpartijen door de automatische sturen van ‘smart’ technologie.