Onze projecten

Talenco ondersteunt met een multidisciplinaire aanpak industrieën die een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart van mens en planeet zoals farmacie, chemie, energie en voeding. Talenco levert expertise, kennis, tools en systemen op het vlak van ontwerp, bouw en onderhoud van installaties. Het dynamische team biedt zo antwoorden op industriële uitdagingen met oog voor innovatie en duurzaamheid.

Transfo.energy ondersteunt via haar SaaS platform bedrijven in de transitie naar een duurzaam, betaalbaar en geëlektrificeerd energieverbruik voor mobiliteit en gebouwen. Het complementaire team van experten begeleidt bedrijven in investeringsbeslissingen. Het platform optimaliseert het zelfverbruik van hernieuwbare energie en de uitwisseling met de marktpartijen door de automatische sturen van ‘smart’ technologie.

QPinch maakt het mogelijk om restwarmte om te zetten naar proceswarmte, dit door gebruik te maken van een chemisch proces. 50% van de restwarmte kan op die manier opnieuw ingezet worden in bedrijfsprocessen. De focus ligt op bedrijven die actief zijn in sectoren zoals de petrochemie en voeding.

iFLUX monitort de grondwater dynamiek. Zij zetten in op technologie en expertise voor data-gedreven grondwaterbeheer en bodemsanering. iFLUX maakt optimaal grondwaterbeheer mogelijk op basis van objectieve data en combineert geavanceerde metingen met diepgaande expertise om bruikbare inzichten te genereren.